söndag 4 oktober 2009

Så, ännu en relativt minnesvärd pubkväll.

3e inlägget på hur lång tid, en timme? 20min? whatever, vill bara få det här gjort i kronologisk ordning så att säga. Sitter iaf atm och käkar chilinötter i massor. Medans jag tänker på hur otroligt goda just dessa nötter, samt vilken tur vi hade, då det här var de första nötterna häromkring vi faktiskt provade, starka som satans moster är dom också!

Börjar dagen med att dra och käka sushi med Sömtuta och Drinking.Buddy, eller ja, jag och S käkar sushi, medans D.B tittar på, och käkar lite frukt. Vi drog sedan in till ASDA, en stor ica/ikea-wannabee till affär. Handlar en massa stuff jag behöver, samt en sjuk massa stuff jag INTE behöver. + en 70a Smirnoff(120:-), som jag inte riktigt vet hur jag ska klassificera i det här sammanhanget. Fyller iaf en kundvagn med stuff, S likaså, medans D.B köper 2dl mjölk. Men han är med som bärhjälp iaf, någonting som behövs rejält kan jag säga dig... Så vi bär iväg med krejjorna mot S's place, där hon försvinner utan minsta tanke på att hjälpa oss bära resten av grejjorna till min lägga, som ligger en 10minuter bort. Men jag och D.B kånkar iaf över grejerna själva. Väl framme lagar jag ihop lite köttfärssås och tagliatelle, köttfärssåsen i fråga, gjord på kalkonfärs istället för vanlig köttfärs, då den var det billigaste alternativet som inte hade runtspringande galnakosjukan-bakterier i förpackningen. Smaken blir la relativt hyffsad, och vi konstaterar att kalkoner äger.

Efter att vi käkat börjar vi dock grogga på Smirnoffen, har fortfarande inge glas osv, så för drinkarna använder vi varsin stor fet burk, med asdryga kanter, samt varsin tandborste som drinkpinne. (dvs, gårdagens chopsticks) Käkar en massa chilinötter (FAN VAD DOM ÄR GODA!!) och lyssnar på litt musik, innan vi drar till S, en halvtimme senare, då vodkan är slut.
Väl hos S snattar vi några öl var, shotgunnar dem, och softar, medans S åker iväg med tåget för att plocka upp en väninna från tyskland. Jag och D.B blir less på väntandet, då det ju inte tjänar någonting till, då alla ölen är slut, så vi drar iväg till Belluchis för att dricka mer.
På vägen dit träffar vi på två asglada snubbar, de hejjar på oss och tjoar som (försöker undvika smurfreferens) lustgasberoende hyjenor, vi hälsar på dem, och jag ger den ena snubben en klapp på axeln... vid vilket han totalflippar, börjar köra den vanliga stirra på varandra 2cm ifrån dansen, och käfta som om det var stalin själv, som stod framför honom. D.B fattar inte riktigt vad han ser, och frågar snubbens polare typ 3ggr om detta var seriöst, vilket det tydligen var. Vänder iaf ryggen till, och kikar hur skuggorna agerar, då detta inte kan leda till någonting bra, och vi går iväg. MOT BELLUCHIS!!! Väl där inne hittar vi Australiensarna från tidigare, dricker några öl till, några drinkar till, och nån lakritsshot nån randomsnubbe bjöd på. Vid baren sitter den kaxiga snubben från tidigare, det blir lite ordbajsande, och en av bartendersarna frågar oss om de ska ta bort snubben, vi säger bara att det är lugnt, och att det inte skulle bli nåt av det hela. Efter ett tag kommer polaren hans fram för att be om ursäkt för hela grejen.

Belluchis stänger iaf, så jag D.B och *Aussie Dude* tar en taxi in till london, närmare bestämt "the O2 arena" för att dra in på nån jävla nattklubb de tjatade om, för att festa tills morgonen gryr. Väl där visar det sig dock jäkligt snabbt att det är helt fullt, och vakterna släpper inte in nå fler människor den natten. Så istället sneakar vi in oss på en buss, sägandes att vi betalat tågbiljett, och flashar snabbt ett gammalt kvitto som vi hittat tidigare, och därför förtjänar att åka med bussen. Går in och sätter oss, och off we go, to Lewisham! Där A.D ska försöka kontakta nån tjej han träffat tidigare, står utanför och bankar vid hennes dörr, tills nån väldigt pissed-off granne skriker, och vi drar.

ungefär här börjar vi fatta vart vi faktiskt är, i LEWISHAM, stället där jag och D.B sov på en parkbänk vår första natt i London, ett ställe som tydligen är jäkligt känt för sina knivskador, och våldtäkter... Oh well, A.D som natten tidigare fått smak för kasinon, drar in oss på nåt jäkligt skumt place, tänk i stil med KGBs place i "Rounders", där han sätter sig framför en slotmaskin, medans två ryssar försöker förklara hur man spelar på maskinen, för honom. De lyckas inte med förklaringen, utan A.D slår på lite randomknappar, och har helt plötsligt 17pund, istället för den enda punden han lade i. Ryssarna vill att han ska fortsätta, men han vägrar, vi drar ut, och tar en taxi mot belluchis för vinstpengarna.
Varvid vi hoppar in genom bakdörren, amazed att mitt kort fortfarande funkade där, för att släppa in oss. kortlivad seger dock, då en bartender vi inte kände särskillt bra hör detta, och tar vårat kort, vi lyckas iaf snacka bort situationen, för att senare dra mot min lägga, där A.D och D.B ddäckar på golvet... och är allmänt sjukt jättebakis idag. Me on the other hand, not so much... Inte ens trött. trots att det bara blivit en 3h sömn innan jag satte mig för att skriva detta.

1 kommentar:

  1. Låter som en ... händelserik afton iaf ^^
    Grattis till allt ditt nödvändiga stuff, hur känns det att kunna öppna dina konservburkar? =P
    Saknar dig.... <3

    SvaraRadera