fredag 2 oktober 2009

Torsdag...

Så Pubcrawlen blev genomförd, och faktiskt rätt lyckad, vi blev ett gäng på ~15pers, av vilka hälften jobbade på Belluchis (baren under vårt hostel) och resten var de som bodde där.



vi hoppade förbi en 6 pubbar eller nåt, tog nån/några öl på varje + lite randomshots. Btw, Jordgubbsöl är satan i mig gott, trots alla tvivel man hade mot ne. Det lustigaste med pubbarna härikring som vi gick in på var ändå, det faktum att alla har typ en minimal ingång, i stil med lokala souvenirshoppen i random lillhåla, typ Härnösand, men då man gått in en 5-10meter in i barerna öppnar de upp sig till gigantiska rackare. ca 30ggr större än vad det ser ut att vara från utsidan.



Roligast var dock på morgonen efter, då jag drar ner ensam till frukosten, som serveras vid baren, då sitter 3 pers från gårdagen, en av bartenderserna bara skriker ut "Heyya mate, you need to control your fucking mate dude!" Jag, helt oblivious till påståendet frågar vad katten han snackar om, jag menar D.B stötte inte SÅ extremt överdrivet hårt på alla tjejerna runtomkring... eller snackar han om sömntuta, som studsade runt mellan killar på ett rätt roligt sett?

Visar sig dock att D.B gått upp klockan 3ish på natten, aningen överförfriskad, lunkat in på toa, för att halvvägs inne dra fram dasen medans han går, (Framför en förskräckt (kvinnlig) bartender/hostelarbetare) och halvvägs till båset, börjat pissa på golvet, medans han fortsätter gå mot toan, där han sedan ställer sig och avslutar den påbörjade akten.

1 kommentar: