tisdag 29 september 2009

Tillfälligt boende, jorå! (Urartade till whinetråd)

Så, finally lyckats ta oss till ett Hostel som inte var fullt, vilket käns jävligt bra då *sömntutan* totalt hatade allt som hade med oss att göra, och inte behandlade oss som människor, knappt som kackerlackor, sen dag 1. Förstår att det kan vara drygt att dela sin lägga med 2 snubbar, framförallt då läggan i fråga är på 8-9kvadrat, MEN man kan ju iaf försöka vara lite trevlig, då det faktiskt inte var vårt fel (well, inte mitt iaf ^^) att vi var satta i den här situationen.

Detta är vår vecka fram tills det fans platser på vandrarhemet.



Dag 1(skrivit om), anländer till London, sover ute på en parkbänk . pga att sömntuta somnat ifrån oss, och har en mobilsignal som fungerar mer som vaggvisa än väckarklocka.

Dag 2, vi får faktiskt tag på söntuta vid 10tiden, drar dit... känner vibbarna i stil med "Fan väcker ni mig för, dra åt helvete med er!" Dock hindrar ju inte detta från att DB och S sexxar på under natten.

Dag 3, drar vi ut o super, vibbarna ligger kvar, tills vi börjar dricka lite, då slappnar hon av lite. Dock försvinner hon iväg utan att säga nåt, borta i 45min, mobil avstängd, och vi har inte nog kläder på oss för att sova ute igen. Vi börjar iaf dra krogar runt för att hitta henne men ger upp efter ett tag och drar tillbaka till originalstället, hittar henne där, hon hade vist bara snackat med nån snubbe ute hela tiden.
Då vi kommer tillbaka till baren så kommer hon iaf flygandes med varsin stor fet examensmösseparodi, med toffs och allt, så dessa tar vi ju på oss. Och drar mot nästa bar. Där, på den baren, vid namn Desperados, träffar vi lite randomsnubbar vi snackar med då S är försvunnen igen, vi drar staden runt och letar henne, redigt förbannade vid det här laget. Men jag drar iaf iväg ett samtal till söt.tjej för att lugna ner mig lite, medans D.B drar bort och försöker tvångs-spy(120kr för 6tequilashots och 2 öl, mkay?), jag blir grymt nerlugnad av denna underbara varelse. Då vi snackat klart kommer D.B tillbaka med en rygga han hittat, och i den så hittar vi en påse (som vi vid tillfället trodde var majja, så wasted var vi) torkade chilipeppar.
Aaanyways, Vi hittar S efter ännu ett tag, skitförbannade på oss för att vi snott hennes hatt (Ehm, oki? obviously...) så hon får D.Bs hatt, medans jag slänger bort min. Vi har en jävulska diskussion med henne om hur hennes totala avsaknad för respekt för oss. Men drar sedan, trots allt till henne för att slagga. Hon sover hos en granne, så jag slipper iaf köksgolvet den här natten, och får faktiskt sova i en säng, SUCCESS!!!

Dag 4, börjar med de vanliga kommentarerna om v"närfan ska ni flytta ut då???" vilket vi nu kan svara på, då vi bokat vandrarhemsplats, men det var fullt under helgen, något vi beklagade nästan lika mycket som hon gjorde...
Men vi drar fortfarande ut o super frammåt kvällen. Gigantisk kö utanför placet vi var dagen innan, och då det är en 10pers framför oss i kön, kommer vakterna och säger till alla att det inte är insläpp för fler den kvällen. Drar iväg till desperados, där jag och D.B socialiserar med ett franskt par vi mötte i kön utanför det andra placet. S stöter på nån bartender, och allt är relativt lugnt, tills frammåt småtimmarna då hon helt plötsligt dragit iväg igen, utan att säga ett ord till oss. Mobilen avstängd i vanlig ordning, men vi drar mot hennes lägga, i hopp om att få tag i henne medans vi går, in a stroke of luck, så stöter vi på grannen hon sov hos natten innan, och han släpper in oss. And there we are, back in zeh kitchen.

Dag 6, en lördag. De vanliga kommentarerna, D.B och jag överväger att dra till *el parasito* och böna och be honom om en köksplats för att slippa det konstanta whinandet, vi (jag o d.b) beslutar oss iaf för att inte ens försöka dra utanför dörren den kvällen, då vi nästan garanterat inte skulle kunna hitta någon ananstans att sova. Så vi stannar inne och lirar lite Cluedo och gör nada, medans S tittar på gossipgirls o nån annan random ointressant skitserie jag inte mins namnet på.

Bailar ASAP dagen efter, Alltså inte så att vi inte är otacksamma för att vi fått tak över huvudet under den här tiden, men hade det varit ombytta roller hade det fan i mig varit lugnt.
Crap, allt detta blev bara en enda stor whinetråd, ajja får updatera senare med lite roligare grejjer vi gjort... dvs. roligare för OSS!

2 kommentarer:

  1. Låter ju som en helt fantastisk första vecka! Jag förstår att du aldrig mer vill komma tillbaka till Sverige efter ett sådant välkomnande och allt annat underbart som London erbjudit, förutom tequilan - den verkar dyrköpt. =P
    Man FÅR whina i sin blogg, det är därför folk har dem.

    SvaraRadera
  2. Aldrig har jag skådat så mycket whine. :)
    Anyhow, låter som en helt jävla underbar första veckan. Hoppas resten är minst lika förjävliga. :D

    SvaraRadera